2012-12-14

Első bejegyzés

Kedves Olvasó,

Köszöntelek blogomban, remélem, szép képeket, érdekes írásokat, és információkat láthatsz, olvashatsz majd itt. Ez a napló nem csak fotózásról szól. Igazából ötvözete a fényképek közzétételének, és a személyes gondolatok elmondásának. Találhatsz majd benne képeket, kimondottan a fotók publikálása céljából, de olvashatsz élményeimről is, melyeket természetjárás, fotózás közben szereztem.

Honlapomon (http://www.bodo-foto.hu) 2011-2012 közötti képeket találsz, témánként legfeljebb 30 fotó erejéig. Itt nem célom senkit ezekkel "fárasztani". Sokkal inkább beszélgetni Veled. Elmesélni a tapasztalatokat fotózásról, természetjárásról, képeken, rövid jegyzeteken keresztül.

Nem akarok versenyezni senkivel, nem fogok már FaceBook-on "800 képet kirakni / nap", csak hogy rólam is beszéljenek. Magamnak fotózom, csakis a magam örömére, s azokéra, akik idelátogatnak.

Bízom benne, hogy örömet tudok szerzni ezzel, és kialakulhatnak párbeszédek, egy-egy levélváltás, akár személyes találkozás formájában azokkal, akiket ugyanúgy megérint egy madár fotózása, mint egy tárgy bevilágítása a tárgysátorban ...

Januártól indul igazán a blog, alkalmanként 3-5 fotóval minden eseményről, melyet érdekesnek ítélek, s rövid írásban fogom elmesélni neked, hogy mi volt csodálatos és örömteli számomra a múltkor ...


Üdvözlettel: Bodó Richárd